menu
 

 

home
 

 

kinderen

 

leerproblemen

 

links

 

 

 

 

Algemeen

 

   
 

Welkom in praktijk “de sleutel”.

U heeft vast en zeker het sprookje “de gouden sleutel”gelezen.

Dit sprookje geeft mijn visie aan en de naamgeving aan mijn praktijk.

In de remedial teaching ga ik samen met het kind op zoek naar de sleutel om zijn/haar kistje met mogelijkheden open te maken, om zo het leren voor het kind mogelijk te maken.

Ik ben Aafke Hardeman. Ik woon met mijn gezin in Winterswijk, hier is ook mijn praktijk gevestigd. Hiernaast ben ik nog voor twee dagen in de week werkzaam als groepsleerkracht op een school in het centrum van Utrecht.

Ik heb daar ook praktijkmogelijkheden. Wanneer Utrecht uw woonomgeving is, aarzel dan niet om de site verder te bekijken en waar nodig contact op te nemen.

Ik ben bevoegd als leerkracht en remedial teacher. Ik heb eerst enige jaren als groepsleerkracht op verschillende scholen gewerkt, voor ik mij ging specialiseren in de remedial teaching aan het seminarium voor orthopedagogiek in Utrecht. Na mijn diplomering als remedial teacher ben ik begonnen met het opzetten van deze praktijk.

Wanneer uw kind leerproblemen en/of leerstoornissen laat zien, of u signaleert problemen in de leermogelijkheden van uw kind en u wilt van deze problemen een concreet beeld krijgen en deze problemen aanpakken, dan nodig ik u uit rustig deze site verder te bekijken en waar nodig contact op te nemen.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Copyright 2006. De Sleutel
Design by JR